Report z turnajového zápasu
informace, jak probíhal již odehraný zápas

Benelux (PGCZ) - Ferdinand (Spojenci) x 777 (Osa)
dohráno 18.02.2014, vítězství Osy
777 - Osa

Průběh a konec bitvy:
Keďže rovnakú bitku som mal pridelenú v 1 etape 4. turnaja rozhodol som sa zvoliť rovnaký postup. Čo najrýchlejšie preraziť obranu na rieke Mása a nedať protivníkovi šancu na vybudovanie prepracovanejšej obrany ďalej vo vnútrozemí. Jeho jednotky sa podľa predpokladu sústredili okolo mesta Maubeuge a Lille , nanešťastie pre protivníka prvé z menovaných miest padlo po prísune delostrelectva pomerne rýchlo. Prevažná časť boja tak prebiehala o Lille po obsadení ktorého sa protivník sústredil na obranu prístavu Calais kde plevelil ATG ako len mohol. Pre moje letectvo a delostrelecké jednotky to ale nepredstavovalo väčší problém a hra tak skončila víťazstvom osy.

Hodnocení vlastního velení:
Rovnaký postup ako minule, tento krát som mal ale podstatne väčšie straty .

Charakteristika protihráče:
Robil čo mohol, možno mal lepšie narábať s letectvom.

Ferdinand - Spojenci

Průběh a konec bitvy:
Zde jsem vystavěl obranu u MAbeuge a Lille a Namuru. Jenže Namur padl moc brzy a soupeř zde se talič dál. Střední armáda soupeře přijela k mé obraně také o několik tahů dříve k Mabeuge a Lille. Sice jsem postavil obranu jak nejlépe jsem umněl. Ale pod náporem soupeře tála jako jarní sníh až roztála úplně. Že jsem plevelil protitankama u 2 měst Calais a Boulone, bylo jen pro radost ze hry. Na prohru to nemnělo vliv a soupeř po zásluze vyhrál.

Hodnocení vlastního velení:
Skvělý tah na cíl a nenechal mně možnost vydechnout a šel si tvrdě za svým Po zásluze vyhrál.

Charakteristika protihráče:
Nevymyslel jsem nic překvapivého a také se nedařilo. Asi obrana byla lepší než můj útok, ale na skvělého soupeře to nestačilo.