Report z přijímacího zápasu
informace, jak probíhal přijímací zápas

Varšava - Trefegd x Johny ZED
dohráno 11.05.2006, vítězství Osy
Johny ZED - Osa

Průběh a konec bitvy:
Na start sem si vybral celkem jednoduchý kolo, ve kterém nešlo nic moc vymyslet. Hned na začátku protivník nestáhl jízdu ani tank, které sem tímto během druhého kola zlikvidoval a už nic mě nebránilo v útoku na Varšavu. Pokus o vysazeni pěchoty u Siedlce sice nevyšel kvůli stíhačce(transport byl po dvou kolech nakonec zničen, protože mému Bf-109E došel benzín a nemohl transport doprovázet), ale jedna tanková jednotka projela spodem a doslala se k Sedlcům. Soupeři se podařilo zle poničit jedinou Stuku, kterou sem do konce hry už neopravil, ale nakonec nechyběla moc. Dobytí Varšavy ani Modlinu nebylo nijak obtížné, tanky a pěchota podporované 10,5cm houfnicí si s obranou poradili vcelku bez problému(ztráty sice byli ale nijak zvlášť to nevadilo). Nakonec padl i Siedlec poté co byla bránící pěchota vyčerpána a zničena. Soupeř padl během 11-tého kola.

Hodnocení vlastního velení:
Co se týče pozemních bojů tak tam se neudělal výraznější chybu, po celou dobu sem nezaznamenal větší odpor na zemi a nezůstal sem nikde zaseknut. Co se týče letectva, tak sice byli obě soupeřovi stíhačky sestřeleny, ale celou dobu je používal velmi dobře a jen kousek(jedna jednotka) zabránili sestřelení mé Stuky. Na druhé straně to nemohlo zvrátit moji převahu na zemi.

Charakteristika protihráče:
Překvapilo mě, že se nepokusil vytvořit silnější obranu na přístupech k Siedlcům, přes řeku sem prošel bez problémů a silnější odpor byl až u města. Ve vzduchu mě pěkně dusil, ale na zemi mě nijak nepřekvapil, ani se nepokusil o obchvatný manévr.